JENS LYSDAL – Solokoncert

Torsdag den 26. oktober i Stakladen, Studenterhuset Aarhus

Ikke mange danskere har fået nomineret deres egen sang til en Grammy, og det er et sjældent syn, at få nomineret sit album til ”Bedste Folkalbum” i Tyskland.

Der er dog sket en undtagelse med en helt særlig musiker, som Studenterhuset og Studenterpræsterne vil præsentere dig for. Navnet er Jens Lysdal!

En af danmarks skarpeste guitarister

Hans debut-album ”A matter of time” blev af pressen kaldt ”et af nyere dansk tophistories mest helstøbte værker”. Han bliver af danske og udenlandske anmeldere kaldt én af Skandinaviens skarpeste guitarrister, og har arbejdet med nogle af klodens bedste musikere. Dertil kommer at han er én af landets store og personlige sangere og sangskrivere med en musikalsk spændevidde som få.

Lysdal går altid kompromisløst på jagt efter lige præcis dén lyd, og dét udtryk, der definerer den historie, han vil formidle. Det sker ofte i et personligt miks mellem root, amerikansk folk og svensk folketone (han er født og opvokset i Sverige).

Og på det seneste har han – med det nye album ”Landet” – også omfavnet modersmålet dansk med både humor og overbevisning.

Stemning, humor og historier

På grund af hans umættelige musik- og livsnysgerrighed er historierne kommet til at fylde mere og mere, når han optræder live. Bl.a. fordi der er kommet så mange flere til.

Koncerter fyldt med humor og skæve indfald, med top-musikere, der får plads, der generer spillelyst og med et nærvær og en intensitet, der gør, at ingen går uberørte hjem.

Gå ikke glip af Jens Lysdals koncert, når han fyrer den af i Studiecaféen! Vi åbner dørene klokken 19, og koncerten starter klokken 20.

 

Info
Dato: Torsdag den 26. oktober
Adresse: Studenterhuset Aarhus
Pris: Billetter koster 100 kr. og 40 kr. for medlemmer.

KØB BILLETTER HER!

Anmeldelser

“Great Dane i Texas “ -“Virtuos guitarist… vedkommende sangskriver… Knopfler elegance… vibrerende á la Tom Waits”
// JYLLANDS-POSTEN

“En respektindgydende besætning og et kantet, solidt, gennemført folk- og countryalbum” // GAFFA

“Dette kunne blive Lysdal’s internationale gennembrud. For EASY HEART er intet mindre end et pragt-album. Lysdal er først og fremmest en vanvittigt god guitarist – han hører til blandt de ti bedste i Skandinavien. // HEAVEN (Holland)

“En finger-picking mester. Man kan høre og føle hvordan teknisk kunnen på et instrument – gennem følelser – bliver transformeret til en musikalsk oplevelse” // CONCERTO (Østrig)

“Tilhængere af fænomenal slide-guitar spil, må også høre instrumentalnummeret “Sliding” der har atmosfære som selveste Ry Cooder” //  WASSER-PRAWDA (Tyskland)

“Dansk perfektionist á la Clapton, Knopfler og Cale” – “It Happens To Me Sometimes” ville gøre Knopfler misundelig” – “Alt er arrangeret ned til den mindste detalje, men alligevel lever livsglæden og eftertænksomheden i hver en forførende detalje” // B.T.

Læs mere om Lysdal her; www.lysdal.com