Åse Merete Morsø

acc8ase-1

Cand.theol. 

Samtale – Der hvor du er

Du er altid velkommen til en samtale. Vi kan tale om det, du har på hjerte og trykker dig lige her og nu. I samtalen tager jeg udgangspunkt i din nuværende situation. Du er også velkommen til en samtale om mere overordnede eksistentielle spørgsmål. Uanset emnet møder jeg dig som den, du er – der, hvor du er. Du vil blive lyttet til og taget alvorligt. Alt er selvfølgelig fuldt fortroligt.

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du vil være med i en samtalegruppe, hvor du kan tale med andre, som er i samme situation som dig. Grupperne bliver oprettet løbende.

Som præst gennem mange år er jeg er vant til at tale med mennesker om alt muligt forskelligt. Ud over at være uddannet cand.theol og præst er jeg også uddannet lærer og lektor i kristendomskundskab/religion og har været mentor og vejleder for studerende. Jeg er tillige uddannet coach og mediator og har efter- og videreuddannelse i kognitiv samtaleterapi, sjælesorg og mindfulness. Jeg er i gang med en uddannelse i terapeutisk sjælesorg. Privat er jeg gift og har fire børn.

Kontakt

Tlf.: 21 68 55 95
E-mail: Pastor@au.dk

Trøjborgvej 82, Bygn. 1918,
lok. 141 (Indgang mod Trøjborgvej)
8200 Aarhus N.

MERE END DU TROR