Hvad er Hjertekonferencen 2021?

Studenterpræsterne i Aarhus indbyder til
Hjertekonference 8.-9. oktober 2021

Sind og krop har længe været adskilt i vores måde at tænke og handle på i denne del af verden, men såvel forskning som kulturinstitutioner sætter i disse år fokus på, hvor vigtigt det er at integrere dem. Vi inviterer derfor til en to dage lang konference om hjertet, som jo har den unikke egenskab, at det både ses som centrum for kroppen og for følelseslivet.

Studenterpræsterne i Aarhus arbejder i vores daglige virke med at hjælpe studerende til at være til stede i deres hverdag og deres krop, og det er i forlængelse heraf, at vi afholder Hjertekonference i samarbejde med Studenterhus Aarhus, Folkeuniversitetet i Aarhus og VIA University College Campus C.

Konferencen har til formål at undersøge hjertet så bredt som muligt. Vi vil gå ind i spørgsmål som: Hvad har tro og hjerte med hinanden at gøre? Hvordan arbejder hjertet og hjernen sammen under sygdom? Hvad sker der i kroppen, når man bliver forelsket? Hvordan mærker man sit hjerte i hverdagen? Hvordan kan kroppen bruges terapeutisk? Hvordan bruges hjertet som metafor i vores salmedigtning?

Sammen med en række foredrag afholder vi workshops med eksempelvis sang og meditation, så vi får kroppen og hjertet med.

Dato og tid: fredag-lørdag d. 8.-9. oktober 2021

Sted: Aarhus, VIA University College Campus C
Lokale BE 2.01 – brug hovedindgangen i bygning B.
Kan man ikke finde ind, så ring på tlf. 61 66 56 97

Pris: 900 kr. for to dages konference inkl. frokost og aftensmad begge dage. 300 kr. for en billet til at streame konferencen online.

Studiepriser: 300 kr. for to dages konference inkl. frokost og aftensmad begge dage. 150 kr. for en billet til at streame konferencen online.

Billetter: kan købes her. Sidste dag til at købe billetter med forplejning er onsdag den 6/10. Streamingbilletter kan købes til og med fredag, og man kan også købe en billet i døren, som så er uden spisning (pris: 250 kr. for en dagsbillet – studiepris 125 kr. )

MERE END DU TROR