Gode samtaler om traditioner

Kom til samtalesalon torsdag d. 14 december med risengrød, gode snakke og julestemning – og det er gratis at deltage! 

Denne gang er emnet “traditioner”. Du behøver hverken at forberede dig eller at have nogen særlig forudgående viden. Det eneste du behøver, er et ønske om at føre en god samtale og at være nysgerrig på andre mennesker.

Samtalesalon

Samtalesalonens hovedformål er, at du har en god, fri og afslappet samtale om vigtige emner med mennesker, som du måske ikke ville have talt med ellers og samtalerne vil fører dig vidt omkring i forhold til emnet traditioner.

Se event på Facebook

Info
Dato: Torsdag den 14. december
Tid: 16.00-19.00
Adresse: Studenterhuset Aarhus. I mødelokale 1.1
Pris: Gratis

For mere info kontakt Loa Mortensen på: pastor@au.dk